THE STORY OF WILDFLOUR

100 % Vegan & glutenvrije cakeshop

PicsArt_05-20-02.16.21.jpg

Eind 2019: met pijn in het hart sloten we definitief de deuren van 'Labsters', onze donut- en cakeshop in het hartje van Sint-Niklaas. Twee jaar lang stonden we klaar met uitzonderlijke smaken en echte ambacht. We lieten onze droom achter om de focus opnieuw op ons gezin te leggen.

April 2020: Een fantastische kleine meid werd geboren. Onze Wildflower.  Eentje met een pittig karakter en talloze huilbuien. Al snel bleek een koemelkallergie aan de basis te liggen. Een koemelkvrij dieet bracht redding. 

2021: Inmiddels maakten we, met dank aan dochterlief, een ommezwaai ten huize wildflour. Een vegetarische levensstijl maakt plaats voor een volledig plantaardige.

Ondertussen bleef het knagen...

De liefde voor gebak ging nooit verloren. Al besloten we het ditmaal anders aan te pakken. Taart is een feest. Een feest dat voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom besloten we de focus te leggen op Vegan en glutenvrij. 

Wildflour werd geboren.